Loading...

Cheddar | Ser Ekologiczny

Cheddar | Ser Ekologiczny2019-03-15T14:12:39+00:00

Project Description

Ser ekologiczny cheddar ma ostrzejszy, lekko kwaskowaty smak. Ostrość Cheddara zależy od czasu jego dojrzewania. Im dłużej dojrzewa tym jest bardziej ostry.

Ser dojrzewający. Składniki:

  • pasteryzowane ekologiczne mleko krowie

  • sól, sól wapniowa

  • kultury bakterii kwasu mlekowego LAB

  • podpuszczka mikrobiologiczna

Wartości odżywcze w 100 g
Wartość Energetyczna 1455 kJ / 350 kcal
Tłuszcz 29 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g
Białko 23 g
Węglowodany 0 g
W tym cukry 0 g
Sól 1.4 g
Zawartość tłuszczu w suchej masie 50%
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C
KARTY PRODUKTÓW

Informacje Kontaktowe

Opiesin 25B
98-220 Zduńska Wola

Phone: 43 824 36 30
Tel komórkowy: 603 505 705

Web: Serabio

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Akceptuje