SER z SUSZONYMI POMIDORAMI i CZOSNKIEM, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, [...]
Krąg z ziarnami
admin2024-03-12T17:12:11+00:00SER z ZIARNAMI, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, które pełnią ważną [...]
Krąg z Kozieradką
admin2024-04-19T09:59:32+00:00Ser dojrzewający z dodatkiem kozieradki, dzięki której charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem. Dodatkowo kozieradka wspomaga układ krwionośny, zmniejszając ilość cholesterolu [...]
Ser Grana Lino
admin2024-04-19T09:57:52+00:00Dojrzewający ser Grana Lino wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek czystych kultur mleczarskich LAB i podpuszczki. Ser [...]
Ser Cheddar Z Cebulą
admin2024-04-19T09:56:05+00:00Aromatyczny ser cheddar z cebulą ma ostrzejszy i lekko kwaskowaty smak. Ostrość Cheddara zależy od czasu jego dojrzewania. Im dłużej [...]
Ser z Suszonymi Pomidorami i Czosnkiem
admin2024-03-01T09:26:09+00:00SER z SUSZONYMI POMIDORAMI i CZOSNKIEM, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, [...]
Ser z Ziarnami
admin2024-03-01T09:26:01+00:00SER z ZIARNAMI, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, które pełnią ważną [...]