Loading...

Ser Cheddar z Cebulą

Ser Cheddar Z Cebulą2024-04-19T09:56:05+00:00

Project Description

Aromatyczny ser cheddar z cebulą ma ostrzejszy i lekko kwaskowaty smak. Ostrość Cheddara zależy od czasu jego dojrzewania. Im dłużej dojrzewa tym jest bardziej ostry. Dodatek cebulki smażonej podwyższa walor smakowe sera.

Ser Cheddar z cebulą:

  • pasteryzowane mleko krowie

  • smażona cebula- 2,7%

  • sól, stabilizator: chlorek wapnia

  • kultury bakterii fermentacji mlekowej LAB

  • barwnik – annato

Wartości odżywcze w 100 g
Wartość Energetyczna 1511 kJ/361 kcal
Tłuszcz 29 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g
Białko 23 g
Węglowodany 0 g
W tym cukry 0 g
Sól 1.3 g
Zawartość tłuszczu w suchej masie 50%
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C

Informacje Kontaktowe

Opiesin 25B
98-220 Zduńska Wola

Phone: 43 824 36 30
Tel komórkowy: 603 505 705
Tel komórkowy: 794 780 750

Web: Serabio

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Akceptuje